снимка: Mike DiDomizio, УикипедияДвамата боксьори не бързаха да излязат на ринга,

...
снимка: Mike DiDomizio, УикипедияДвамата боксьори не бързаха да излязат на ринга,
Коментари Харесай

Фюри повали Уайлдър и защити титлата си

снимка: Mike DiDomizio, Уикипедия

Двамата боксьори не бързаха да излязат на кръга, като версиите за аргументите по чия виновност това се случва се разминаваха. 

Британецът Тайсън Фюри отбрани купата си в свръхтежката категория на професионалния бокс във версия WBC, откакто нокаутира някогашния първенец Дионтей Уайлдър на кръга в “Т-Мобайл Арена ” в Лас Вегас.

Срещата завърши в 11-ия рунд, когато 33-годишният Фюри просна на ринга своя противник, пише Спортал. Мачът предложи доста страсти на феновете, като везните се накланяха ту в едната, ту в другата страна, само че като цяло Фюри търсеше повече успеха и изглеждаше по-подготвен за триумфа. Той прати Уайлдър в нокдаун още в третия рунд, а в четвъртия самичък изпадна в два, само че се възвърне.

Така двамата боксьори сложиха завършек на трилогията посред им. Те към този момент се срещнаха два пъти, като първият мач приключи с невиждано тъждество, а във втория Циганския крал нокаутира противника си. 

Така поясът остана владеене на британеца, който е непобеден на професионалния кръг. От 32 мача той има 31 победи и едно тъждество - това с Уайлдър през 2018 година. 22 от триумфите му са с нокаут. 

Двубоят се забави много от избраното време. Сред феновете в препълнената “Т-Мобайл Арена ” в Лас Вегас личаха имената на доста звезди от ранга на Шакил О’Нийл, Райън Гарсия и Терънс Кроуфърд. 

В последна сметка четвърт час преди 7 Дионтей Уайлдър се появи пръв на кръга, като излезе с много олекотена за стандартите му " униформа ". Последва го и Фюри, който се появи зрелищно под звуците на парчето на AC/DC Highway to Hell и облечен като римски легионер.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР